Vi har opnået 4,6 stjerner på TrustPilot
5/5
Stenrens logo
1[1]

Få en skræddersyet erhvervsaftale

Undgå alge med en erhvervsaftale!

Eksklusiv tilbud

Lige nu tilbyder vi eksklusiv rabat på hele 45% til alle vores erhvervskunder. Vi værdsætter vores erhvervskunder og ønsker at sikre, at de får den bedst mulige service til en fair og attraktiv pris.

Få udført tagrensning, rensning af fliser og rensning af træterrasser, således at dine udendørs arealer bibeholder et flot udseende, samt bevare deres værdi. Ved at få oprettet en erhvervsaftale hos StenRens, kan vi tilbyde jer regelmæssige inspektioner, behandlinger og vedligeholdelse af udearealer. Således sikrer I at algevæksten holdes under kontrol og at jeres arealer forbliver beskyttede og attraktive.

Algebehandling sikrer ejendomsværdien, da alger over tid kan forårsage forringelse, nedbrydning og æstetisk skade. Derfor er I med en erhvervsaftale dækket ind i forhold til at bevare jeres udendørs arealers værdi, samt kan I bevare et flot udseende.

Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud – Vi står klar til at besvare jeres spørgsmål.

Få professionel rådgivning

Vi er dedikerede til at give vores kunder den bedst mulige rådgivning. Uanset om du har spørgsmål om fliserensning, algebehandling eller erhvervsaftaler, er vi klar til at hjælpe dig.

Algebehandlinger og vedvarende resultater

Når arbejdet udføres af vores fagfolk, opnår I vedvarende resultater, der bærer præg af høj kvalitet, ud fra de tillærte erfaringer og viden som vi har erfaret os.

Udover selve behandlingen kan forebyggende foranstaltninger bidrage til at opnå vedvarende resultater. Dette kan omfatte anvendelse af beskyttende belægninger eller behandlingsmidler, der hjælper med at forhindre algevækst. Disse foranstaltninger kan forlænge intervallet mellem behandlinger og opretholde en pænere overflade over længere tid.

Derfor kan I med en erhvervsaftale vedligeholde værdien af jeres arealer, samtidigt med at I kan slippe bekymringerne i henhold til alge problemets størrelse og/eller udvikling til de professionelle.

Before After Algebehandling af fliser - førAlgebehandling af fliser - Efter

Vores tilfredse kunder fortæller

Vi har opnået 4,6 stjerner på TrustPilot

5/5